Kategorie
 
 
 
 
 

Zelený JečmeN (Kamut) Bio 45 g

100% čistý Zelený Kamut ve špičkové kvalitě v podobě prášku s obsahem balení 45 gramů. Očišťuje a detoxikuje, podporuje regeneraci buněk, zdravý imunitní systém, zvyšuje energii, snižuje pocit únavy, zajišťuje zásadité živiny a tím podporuje zdravou hladinu ph v těle.
Kód:zeleny-napoj1
Výrobce:Výrobca 1
Dostupnost
Toto zboží není v současné době k dispozici.
Vaše cena: 539 Kč

Zelený Kamut očišťuje a detoxikuje, podporuje regeneraci buněk, zdravý imunitní systém, zvyšuje energii, snižuje pocit únavy, zajišťuje zásadité živiny a tím podporuje zdravou hladinu ph v těle a poskytuje živiny obsažené v listové zelenině. 1 čajová lžička Zeleného Kamutu se vyrovná 30 ml šťávy ze zelené pšenice.
Obsah balení: 45 gramů.
Složení: 100% čistý certifikovaný Bio prášek špičkové kvality ze sušené šťávy pšenice Kamut (z výhonků mladého Kamutu).
Doporučené dávkování: smíchejte 1 čajovou lžičku s 2 dcl džusu nebo vody a hned vypijte, pít 1-3 x denně.
Prospěšné látky : chlorofyl, vitamíny, stopové prvky, bílkoviny a klíčové enzymy.

Proč jej nabízíme: Rostliny s obsahem chlorofylu vždy byly „zdrojem života“ a zdraví pro celou Zemi a její obyvatele. Abychom jedli vyváženou a zdravou stravu, museli bychom do svého jídelníčku zařadit spoustu porcí zelí, kapusty, špenátu, salátu a jiné zeleniny s obsahem chlorofylu. V současné kultuře rychlých jídel, mnozí z nás nemají čas myslet na zdravou stravu. Pouze 1 čajová lžička Zeleného Kamutu obsahuje denní dávku mnoha živin potřebných pro zdravé fungování těla. Tato výživná zelená super potravina je zdrojem vysoce vstřebatelných antioxidantů, zásadotvorných látek, bílkovin, chlorofylu, esenciálních mastných kyselin, stopových prvků a enzymů.

Výroba Kamutu: suší se vakuově při nízkých teplotách. Tato metoda vakuového sušení napodobuje procesy vyskytující se v přírodě a nevyžaduje vůbec žádné přídatné látky. Listy se rozdrtí, odšťáví se a šťáva se vakuově vysuší za 45 sekund. Zelený Kamut je naprosto čistý, vyrábí se a manipuluje s ním při teplotách, které zachovávají jeho aktivní enzymy a další živiny nacházející se pouze v živých potravinách.

Původ: Zrno Kamutu se našlo v egyptské hrobce ve 30. letech 19. tisíciletí. Potom v r. 1993 vyrobil David Sandoval Zelený Kamut a od té doby se stal známým jako nejlepší sušená šťáva ze zelených potravin. Kamutová zrnka jsou starověkou egyptskou potravinou, původem z oblastí obklopujících Nil. Kamut je druh pšenice, která neprošla metodou křížení či genetických úprav a je považována za jednu z nejčistších, na živiny bohatých potravin na planetě. Začal se znovu pěstovat a v r. 2012 1993 byl vyroben Zelený Kamut, který se od té doby stal známý jako nejlepší zelený nápoj. Kamut se sází ve vysoko položených horských údolích zavlažovaných vodou z horských pramenů. Po sklizni se omyje, odšťáví a usuší při teplotě do 31 °C. Zelený Kamut je nejčistším nepasterizovaným práškem ze šťávy mladé pšenice, jaký lze sehnat.

Výrobce: Pure Planet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze